Platform Cultuur Locaties

Platform Cultuur Locaties ondersteunt medewerkers van musea, theaters, muziekpodia en vergelijkbare cultuurhuizen in de wijze(n) waarop zij hun gebouwen, collecties, projecten en concepten kunnen vermarkten en zo zelfstandig een extra inkomstenstroom kunnen genereren. Dit alles met respect voor en behoud van de bestaande culturele kernactiviteiten.

Platform Cultuur Locaties faciliteert kennisuitwisseling en verbinding tussen vakcollega's uit heel Nederland die in hun werkpraktijk te maken hebben met vergelijkbare kansen en uitdagingen. Platform Cultuur Locaties stimuleert duurzaam cultureel ondernemerschap en ondersteunt cultuurlocaties in hun groei en profilering als bestemming voor evenementen en congressen.

Door het organiseren van evenementen in culturele locaties voegen opdrachtgevers niet alleen een bijzondere dimensie aan hun evenement toe, maar investeren ze zo tevens in het behoud van (monumentaal) erfgoed, kunst, cultuur en de podiumkunsten in Nederland.

https://www.platformcultuurlocaties.nl

Over dit event

Gouden Sponsoren, Dikke Vrienden, business clubs, Zilveren Dragers, ambassadeurs, zaalnaamgevers... De cultuursector leunt voor een goed deel op het bedrijfsleven en haar bezoekers. Leer van doorgewinterde professionals uit de (festival- en evenementen)branche hoe je de juiste snaar raakt en hoe je meer impact teweeg kan brengen met solide samenwerkingen en relevante activaties.

Programma

April 17, 2024

Main Schedule

1:30 PM - 2:00 PM
Ontvangst
2:00 PM - 3:15 PM
Programma, deel 1
3:15 PM - 3:45 PM
Pauze
3:45 PM - 4:45 PM
Programma, deel 2
4:45 PM - 6:00 PM
Netwerkborrel & rondleiding Evoluon

Evoluon in Eindhoven

Venue

Locatie

Evoluon
Noord Brabantlaan 1A
5652 LA

Eindhoven, Noord-Brabant, The Netherlands

Contact us

For additional event or venue information, please send an email to joram@platformcultuurlocaties.nl

See route

Organisatie