Platform Cultuur Locaties

Platform Cultuur Locaties ondersteunt medewerkers van musea, theaters, muziekpodia en vergelijkbare cultuurhuizen in de wijze(n) waarop zij hun gebouwen, collecties, projecten en concepten kunnen vermarkten en zo zelfstandig een extra inkomstenstroom kunnen genereren. Dit alles met respect voor en behoud van de bestaande culturele kernactiviteiten.

Platform Cultuur Locaties faciliteert kennisuitwisseling en verbinding tussen vakcollega's uit heel Nederland die in hun werkpraktijk te maken hebben met vergelijkbare kansen en uitdagingen. Platform Cultuur Locaties stimuleert duurzaam cultureel ondernemerschap en ondersteunt cultuurlocaties in hun groei en profilering als bestemming voor evenementen en congressen.

Door het organiseren van evenementen in culturele locaties voegen opdrachtgevers niet alleen een bijzondere dimensie aan hun evenement toe, maar investeren ze zo tevens in het behoud van (monumentaal) erfgoed, kunst, cultuur en de podiumkunsten in Nederland.

https://www.platformcultuurlocaties.nl

This is a past event. Registration is closed. View other Platform Cultuur Locaties events.

Event Details

Terug van weggeweest: de Eventlezing

Voorafgaand aan dé vakbeurs voor de evenementenindustrie: Event Summit. In 2024 vindt deze plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Een inhoudelijke, niet te missen trendsessie over alles dat de eventmanager vandaag de dag bezig houdt. De toegang is exclusief voor de leden van het Eventplatform, waaronder dus ook jij als lid van Platform Cultuur Locaties!


Samen met het Eventplatform​ en Preferred Partners EventSummit​ & Assemblee Speakers​ zijn we dit jaar uitgekomen op een keynote die misschien wel de twee meest actuele thema in zijn keynote heeft zitten: AI & Duurzaamheid.


Award-winning speaker

Dit jaar hebben we voor jullie Milan Meyberg uitgenodigd. Deze visionaire conceptontwikkelaar en duurzaamheidstrateeg is keynote spreker op de Eventlezing 2024. Meyberg wijd​t zijn creatieve talenten aan het creëren van een duurzame wereld. Centraal in zijn optreden staat het baanbrekende concept van een 'Environmental AI Botnet': een paradigma-verschuivend AI systeem dat de natuur in staat stelt om te spreken middels ecosysteem vertegenwoordigende ​Avatars.


Oftewel, in normaal Nederlands: een bijzondere keynote op het snijvlak van AI & Duurzaamheid.

Wat als de natuur een stem had?

Agenda

February 8, 2024

Main Schedule

9:30 AM - 10:00 AM
Ontvangst in Progress (in Supernova)
10:00 AM - 11:00 AM
Eventlezing
Milan Meyberg

Speakers

Milan Meyberg

Milan Meyberg

Connect with 23 people attending this event

Venue

Venue

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursboulevard 300
Utrecht, The Netherlands

LET OP: we zitten in de zaal 'Progress' met deze Eventlezing.

Contact us

For additional event or venue information, please send an email to joram@platformcultuurlocaties.nl

See route