Platform Cultuur Locaties

Platform Cultuur Locaties ondersteunt medewerkers van musea, theaters, muziekpodia en vergelijkbare cultuurhuizen in de wijze(n) waarop zij hun gebouwen, collecties, projecten en concepten kunnen vermarkten en zo zelfstandig een extra inkomstenstroom kunnen genereren. Dit alles met respect voor en behoud van de bestaande culturele kernactiviteiten.

Platform Cultuur Locaties faciliteert kennisuitwisseling en verbinding tussen vakcollega's uit heel Nederland die in hun werkpraktijk te maken hebben met vergelijkbare kansen en uitdagingen. Platform Cultuur Locaties stimuleert duurzaam cultureel ondernemerschap en ondersteunt cultuurlocaties in hun groei en profilering als bestemming voor evenementen en congressen.

Door het organiseren van evenementen in culturele locaties voegen opdrachtgevers niet alleen een bijzondere dimensie aan hun evenement toe, maar investeren ze zo tevens in het behoud van (monumentaal) erfgoed, kunst, cultuur en de podiumkunsten in Nederland.

https://www.platformcultuurlocaties.nl

Event Details

Het menselijk brein wordt aangetrokken tot DUIDELIJKHEID en gaat altijd weg van verwarring. Wanneer klanten verward zijn over wat jij te bieden hebt, dan gaan ze aan je voorbij. Op zoek naar iemand die wel duidelijk zegt wat hij voor ze kan betekenen.


Deze middag staat dan ook in het teken van het verduidelijken van het verhaal van jouw cultuurlocatie, jouw boodschap. Want wanneer je je boodschap verduidelijkt, begint je website voor je te werken, veranderen je collega's in een efficiënt verkoopteam en gaan je opdrachtgevers jullie boodschap verspreiden.


Deze StoryBrand workshop wordt gegeven door Daan Schmidt, oprichter van StoryBrand Nederland. Daan bestudeert de kracht van het verhaal sinds 2017. Al eeuwenlang is verhalen vertellen de taal van de mensheid. Zijn boek StoryBrand staat in de top 5 marketingboeken van Nederland en is nummer 1 in de top 100 van alle managementboeken van Nederland. Inmiddels heeft Daan honderden organisaties geholpen om hun boodschap helder te krijgen.


Tijdens deze middag leer je:

  1. ...een bewezen communicatieformule die gebruikt wordt in duizenden Hollywood films. Je gaat volledig begrijpen hoe een verhaal werkt en waarom het de meest krachtige tool is om het menselijk brein te overtuigen.
  2. ...zien hoe deze formule gebruikt wordt door de grootste merken in de wereld in hun commercials, advertenties en websites.
  3. ...hoe je het framework kan toepassen in de boodschap van jouw cultuurlocatie, inclusief je website, e-mailmarketing, presentaties, offertes, elevator pitches, etcetera.


De StoryBrand-methode gaat je helpen om een duidelijke boodschap te creëeren die het verschil maakt. Wanneer je eenmaal je boodschap hebt verduidelijkt, gaat je organisatie groeien!

Agenda

June 27, 2024

Main Schedule

1:30 PM - 2:00 PM
Inloop
2:00 PM - 5:00 PM
Programma
Daan Schmidt (Directeur at StoryBrand)
5:00 PM - 6:00 PM
Netwerkborrel

Speakers

Daan Schmidt (Directeur at StoryBrand)

Daan Schmidt

Directeur at StoryBrand

Discover and connect with other attendees.

Register & Join the Community

Venue

Venue

Nederlands Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem

Arnhem, Gelderland, The Netherlands

Het Openluchtmuseum heeft een eigen parkeerterrein. Is het terrein vol, volg dan de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders. Parkeer je elders, bijvoorbeeld in de berm, dan riskeer je een boete. Elektrische auto's kunnen ter plekke opgeladen worden.

Contact us

For additional event or venue information, please send an email to joram@platformcultuurlocaties.nl

See route